Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Κατέρρευσε η προσπάθεια Τσαρπαλή-Κωνσταντάτου να σπιλώσουν το δήμαρχο Χρήστο Κορτζίδη

Στο κενό έπεσαν οι προσπάθειες των κκ Τσαρπαλή και  Κωνσταντάτου να σπιλώσουν το δήμαρχο Χρήστο Κορτζίδη. Η επιχείρηση σπίλωσης έφερε τα αντίθετα από τα αναμενόμενα αποτελέσματα με αποτέλεσμα να "πάρουν φωτιά" τα επιτελεία της "ενωμένης πόλης".

Ήδη από στελέχη που αποχωρούν από την παράταξη του κ. Κωνσταντάτου εγκαλούνται για ζητήματα ήθους (εδώ). Δεν γνωρίζουμε τη συνέχεια, καλούμε όμως το δήμαρχο να τους δανείσει κάποιους από τους πυροσβεστήρες για να σβήσουν τις φωτιές που μόνοι τους άναψαν... με αντάλλαγμα μια ειλικρινή "συγγνώμη"...

Στη συνέχεια η ανακοίνωση του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης :

Η επιχείρηση σπίλωσης του δημάρχου Χρήστου Κορτζίδη-με ψέματα και συκοφαντικά υπονοούμενα-εκ μέρους του κ. Τσαρπαλή είναι λίγο πολύ γνωστή:

Και ο Γ. Λυμπερόπουλος αποχώρησε από την παράταξη Κωνσταντάτου

Δηλώνοντας ότι δεν διαπραγματεύεται το ήθος και την αξιοπρέπειά του, αποχώρησε από την παράταξη του κ. Κωνσταντάτου και ο εκπαιδευτικός κ. Γιώργος Λυμπερόπουλος - μια σημαντική είδηση που τη βρήκαμε εδώ.
 
Αναμφίβολα πρόκειται για ένα ακόμη σοβαρό πλήγμα για τον κ. Κωνσταντάτο που έρχεται μόλις 16 μέρες μετά την αποχώρηση του Γιώργου Κοκκίνη, 8 μέρες μετά την φιέστα με τις "10 προτάσεις" με την οποία επεδίωξε να καλλιεργήσει κλίμα
ενθουσιασμού και μόλις 3 μέρες μετά την απειλητική φεϊσμπουκική επιστολή προς όσους του ασκούν σκληρή κριτική.



Η δεινή θέση του κ. Κωνσταντάτου επισφραγίστηκε και από την προσφορά της "formula" που έδωσε στη δημοσιότητα ο Χρήστος Κορτζίδης και έτσι έπεσε στο κενό η σπίλωση του Δημάρχου και των υπηρεσιών του Δήμου που επιχείρησε ο συνεργάτης του κ. Τσαρπαλής - απόπειρα που υιοθέτησε ο κ. Κωνσταντάτος με δελτίο τύπου της παράταξής του και μάλιστα με τίτλο "
Φωνάζει ο δήμαρχος Χρ. Κορτζίδης, να φοβηθεί ο νοικοκύρης! - Τα ψέματά πια τελείωσαν. Κάθε κατεργάρης στον πάγκο του".

Η αποχώρηση λοιπόν του κ. Γιώργου Λυμπερόπουλου (που δεν έγινε για πολιτικούς λόγους, αλλά) για ηθικούς λόγους πιθανόν σχετίζεται με αυτή τη χυδαία επίθεση, αλλά μπορεί να σχετίζεται και με ανίερες συμμαχίες με οικονομικά συμφέροντα και πολιτικά πρόσωπα, όπως αφήνει να εννοηθεί το δημοσίευμα που παραθέτουμε στη συνέχεια :

Θλίψη κι αναπάντητα ερωτήματα για το θάνατο του 20χρονου στο Ελληνικό

Θλίψη και πολλά ερωτηματικά έχει αφήσει πίσω του ο τραγικός θάνατος του 20χρονου Νίκου Μπερδέ και ο σοβαρός τραυματισμός του 23χρονου που έπεσε πάνω του και τον χτύπησε.

Η τραγωδία εκτυλίχτηκε στην πίστα του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού το Σαββάτο 8 Φεβρουαρίου το μεσημέρι στη διάρκεια αγώνων dragster. Πρόκειται για αγώνες με μηχανές διάφορου κυβισμού στους οποίους οι αγωνιζόμενοι τρέχουν ανά δύο μια απόσταση 400 μέτρων σε ευθεία.

Ο Νίκος Μπερδές τελείωσε την κούρσα του και πριν απομακρυνθεί από την πίστα οι κριτές έδωσαν το ΟΚ να ξεκινήσουν άλλοι οδηγοί. Δεν είδαν, λένε αυτόπτες μάρτυρες, πως ο 19χρονος δεν είχε προλάβει να φύγει από την πίστα. Και ο 23χρονος αναβάτης που ξεκίνησε, έπεσε με ιλιγγιώδη ταχύτητα πάνω του. Ο πρώτος εξέπνευσε ακαριαία, ενώ ο δεύτερος νοσηλεύεται στο ΚΑΤ και εξακολουθεί να δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

με ντροπολογία η συγκυβέρνηση επιβραβεύει παρανομίες στον Υμηττό

Δήλωση του υποψήφιου Δημάρχου Τάσου Ταστάνη


Η ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΙ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΩΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΩΝ ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ ΜΕ ΝΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

Χτες βράδυ, η μνημονιακή συγκυβέρνηση έκανε το θαύμα της. Στον ίδιο νόμο με τον οποίο άνοιξε διάπλατα το δρόμο για το ξεπούλημα της ΑΔΜΗΕ Α.Ε. (δηλαδή του τμήματος της ΔΕΗ που διαχειρίζεται τα δίκτυα μεταφοράς και τη διανομή του ηλεκτρικού ρεύματος στους καταναλωτές) προχώρησε στην ψήφιση του άρθρου 12 (τροπολογία 1113/142). Πρόκειται για μια «ντροπολογία» της νύκτας με την οποία με σκανδαλώδη παραβίαση των ρυθμίσεων του Π.Δ. για την Α’ Ζώνη του Υμηττού, επιβραβεύει σκανδαλωδώς τις παρανομίες και τις αυθαιρεσίες των καταπατητών-δημάρχων. 
 
Με μια σκανδαλώδη και στην ουσία φωτογραφική διάταξη, δίνεται η δυνατότητα να νομιμοποιηθούν όλα τα παράνομα νεκροταφεία που έχουν «σπείρει» δήμαρχοι του λεκανοπεδίου Αττικής στην Α’ Ζώνη του Υμηττού. Δίνεται η δυνατότητα και στον κ. Κόκκορη να νομιμοποιήσει το παράνομο νεκροταφείο που με απαράδεκτες μεθόδους «φύτεψε» παράνομα το καλοκαίρι του 2011 στο τμήμα του Υμηττού στη Γλυφάδα.

Βρήκαν τα δυο - ψάχνουν το τρίτο

Τώρα μη μου πείτε ότι έχω άδικο όταν βρίζω αυτούς που τα βάζουν συλλήβδην με όλους τους πολιτικούς.

Και δεν εννοώ αυτούς που κάποτε πίστεψαν στον τεχνοκράτη σωτήρα, αλλά τους ισοπέδωσε ο κ.Παπαδήμος. Ούτε εννοώ αυτούς που πίστεψαν στον επιχειρηματία σωτήρα, αλλά τους άφησε άναυδους ο πολύς κ.Βγενόπουλος. Πολύ δε περισσότερο δεν εννοώ όσους βλέπουν σωτήρες στις μπότες 
στρατιωτικών ανθρωποειδών, αλλά μ' αυτούς δεν ασχολούμαι γιατί δεν αξίζει να ασχολείται κανείς με ηλίθιους.

Εννοώ αυτούς που απλά νομίζουν ότι "όλοι ίδιοι είναι", ότι "όλοι μαζί τα φάγανε". Δεν περιμένω να μπουν στον κόπο να απαντήσουν, αλλά καμιά φορά αξίζει τον κόπο να καθίσουν να σκεφτούν έστω για λίγο...


Όλοι μαζί στήσανε το Βατοπέδι; Όλοι μαζί μιζάρανε με τη siemens; Όλοι μαζί βουτάγανε με υποβρύχια στο μέλι των εξοπλιστικών; 'Ολοι μαζί ξεχνάγανε λίστες στα συρτάρια τους;... Μη συνεχίσω...

Που εγώ βλέπω ότι όλοι τους είναι ΝΔΠΑΣΟΚια... μήπως δεν είδα κάτι και κάποιος πρέπει να μου το δείξει;


Τούτο το νέο όμως που το βρήκα εδώ έχει ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα, αν πάρουμε υπόψη ότι τα τελευταία αντικοινωνικά μέτρα της μνημονιακής συγκυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου ψηφίστηκαν με 151-152 ψήφους. Μιλάμε ότι χάνεται η δεδηλωμένη - αν και το σάπιο πολιτικό σύστημα είναι ικανό να επιστρατεύσει οποιαδήποτε βρώμικη εφεδρεία προκειμένου να επιβιώσει.


Αρκεί τώρα που βρέθηκαν τα δύο (τα ονοματάκια παρακαλώ και γρήγορα), να μη χαθεί το τρίτο - κι αυτό θάναι το μακρύτερο...


Δείτε το ρεπορτάζ :

Βρήκαμε παπά, ας θάψουμε πεντε-έξι...

Ένα κείμενο που δημοσιεύτηκε χθες σε τοπικό ιστολόγιο με τίτλο "η γκάφα του ΣΥΡΙΖΑ - μάθημα για τα άλλα κόμματα" το παρουσιάζουμε όχι τόσο για την άποψη που εκφράζει, όσο για τον προκλητικό τίτλο που κάνει φροντιστήριο στα άλλα κόμματα.


Και καλά όλα αυτά... Δικαίωμά του είναι να νοιάζεται και να δίνει μαθήματα στα κόμματα που κατέστρεψαν τον τόπο, μήπως πάψουν να τον καταστρέφουν. Τα μαθήματα όμως για το πώς πρέπει "να λειτουργεί ένα κόμμα αρχών", "κόμμα εξουσίας της Ευρωπαϊκής Αριστεράς" και μαθήματα στους ψηφοφόρους, μάλλον σε λάθος αίθουσα τα παραδίδει.

Δείτε το :