Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

ψάρεμα σε τσιφλίκια με οδοφράγματα και κλήσεις


Από το ρεπορτάζ του aftodioikisi.gr μαθαίνουμε ότι ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΔΗΜΑΡ Βασίλης Οικονόμου θα είναι υποψήφιος για την περιφέρεια Αττικής.

Μαθαίνουμε ακόμη ότι υπερασπίζεται την ανεξαρτησία της υποψηφιότητάς του, ότι δεν θέλει χρίσματα - μόνο στήριξη - που σημαίνει ότι θα παραιτηθεί από τη θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΔΗΜΑΡ και ότι θα συναντηθεί με τον Φώτη Κουβέλη για να συζητήσουν το ζήτημα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο βουλευτής Αττικής της ΔΗΜΑΡ χρησιμοποιεί μεγάλα μέσα στη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ προσπαθώντας να συνθέσει ένα πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο.

Θυμίζουμε ότι ο Β. Οικονόμου είχε διαφωνήσει με την αποχώρηση της ΔΗΜΑΡ από τη συγκυβέρνηση Σαμαρά και μπορεί να ελπίζει σε κάποια στήριξη από τα πρώην συνεταιράκια στην εμπέδωση της μνημονιακής λαίλαπας.

Δεν έχει διευκρινιστεί αν θα ανεξαρτητοποιηθεί από την Κ.Ο. της ΔΗΜΑΡ ή αν παραιτηθεί και από τη βουλευτική έδρα, ώστε να να είναι πιο πειστικός για τον ανεξάρτητο χαρακτήρα της υποψηφιότητάς του.

Η αλήθεια είναι ότι ο κ.Β.Οικονόμου δεν έρχεται ούτε καν δεύτερος, καθότι ήδη προ πολλού δηλώνουν "ανεξάρτητοι" και πολλοί υποψήφιοι δήμαρχοι της περιφέρειας.

Σαν με κοιτάς... ηλιοβασίλεμα στα μάτια σου, φωτιά

Δήμοι : "πράσινο" για 17.500 προσλήψεις εξπρές...

 

 

Βαθύ  "πράσινο" για 17.500 προσλήψεις εξπρές...

Βαθύ  "γαλαζιοπράσινο" για 17.500 προσλήψεις εξπρές...

"Την πλήρη καταγραφή των αναγκών τους σε έκτακτο προσωπικό ζητεί ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης με εγκύκλιο που ήδη έχει αποσταλεί προς τους δήμους και τις περιφέρειες όλης της χώρας ανοίγοντας το δρόμο για την πρόσληψη 17.500 εποχικών υπαλλήλων στην τοπική αυτοδιοίκηση.

 Ολόκληρο στην ατίθαση σκέψη (untamedthoughtlist.blogspot.gr)

επιλεκτικές εξαφανίσεις στο Ελληνικό

Η Οργάνωση Μελών Ελληνικού του ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει το σκίσιμο και την εξαφάνιση από αγνώστους του πανώ, που ενημέρωνε για την εκδήλωση της Κυριακής, το ίδιο βράδυ της ανάρτησής του.

Ακόμη επισημαίνει τους κινδύνους για την ποιότητα της δημοκρατίας που σηματοδοτεί η επιλεκτική εξαφάνιση σχεδόν όλων των αφισών για την ίδια εκδήλωση.

Οι φασιστικής έμπνευσης ενέργειες ατσαλώνουν όχι μόνο τους αριστερούς, αλλά όλους τους πολίτες που αντιστέκονται κι αγωνίζονται για την ανατροπή των αντικοινωνικών μνημονίων και των κυβερνήσεων που τα υπηρετούν.


ο φασισμός στα γήπεδα : μια ενδιαφέρουσα εκδήλωση


6 Φεβρουαρίου : Απεργούν οι εργαζόμενοι στη Υγεία