Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

Ενημερωθείτε για το νέο κλειστό γυμναστήριο στην οδό Αρτάκης

Η "Στροφή Νέας Σμύρνης" αναλαμβάνει για ακόμη μια φορά να αναπληρώσει το κενό του δήμου. Παρά τις εξαγγελίες περί διαφάνειας που ακούσαμε στις δημοτικές εκλογές, η πραγματικότητα παραμένει ότι η δημοτική αρχή δεν επιθυμεί την ουσιαστική ενημέρωση των πολιτών και τη διασφάλιση της πρόσβασής τους σε όλες τις πληροφορίες.

Έτσι, επιλέγει να συγκαλέσει έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, με τη διαδικασία του κατεπείγοντος (!), για σήμερα Τετάρτη 16 Ιουλίου, για την έγκριση της προγραμματικής σύμβασής με την απερχόμενη διοίκηση της Περιφέρεια Αττικής για την κατασκευή νέου κλειστού γυμναστηρίου στην οδό Αρτάκης, κόστους 17.500.000 €, χωρίς να να διαθέσει ούτε καν ένα ηλεκτρονικό αντίγραφο της μελέτης στους δημοτικούς συμβούλους (πόσο μάλλον σε όλους τους πολίτες).

Η δημοτική κίνηση Στροφή Νέας Σμύρνης απαίτησε και πήρε τα κύρια τμήματα της μελέτης για το έργο. Τα θέτει στη διάθεση όλων των δημοτικών συμβούλων, αλλά και κάθε δημότη, προκειμένου να έχουν πλήρη ενημέρωση.
Την ημερήσια διάταξη του δημοτικού συμβουλίου, τα σχέδια, τον προϋπολογισμό των αρχιτεκτονικών, και την τεχνική έκθεση θα τα βρείτε εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου