Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

Πρώην δάσκαλος παραδίδει μαθήματα κόσμιας συμπεριφοράς σε άτακτο εν ενεργεία καθηγητή

"Μαινόμενος και ως «ταύρος σε υαλοπωλείο» αποχώρησε" ο κ. Τσαρπαλής, προαλειφόμενος πρόεδρος του νέου Δημοτικού Συμβουλίου, καταγγέλλει ο νυν πρόεδρος του Δ.Σ. κ.Βασίλης Μπούκας.
 
Και καλά που δεν παρέμεινε θα λέγαμε...


Σε κάθε περίπτωση φαίνεται ότι ο κ. καθηγητής θα πρέπει να καθίσει ο ίδιος στα θρανία, έστω και δια βίου... και να πάρει μαθήματα κόσμιας συμπεριφοράς, αλλά κυρίως για να εμπεδώσει καλύτερα το ρητό: "ο ψεύτης κι ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται"...


Και είναι αλήθεια ότι ο κ.Τσαρπαλής χάρηκε παραπάνω από ένα χρόνο, καθώς έχει καταντήσει εμμονή το να κραδαίνει φωνασκώντας διάφορα χαρτιά, να τα παρουσιάζει ως "στοιχεία" κι αυτά να είναι πολλές φορές απλά λευκά Α4...


Ποτέ πολιτικές συμπεριφορές δεν πρέπει να αντιμετωπίζονται με όρους ή συμβουλές ιατρικού περιεχομένου, αλλά ο τρόπος που ψεύδεται ο κ.Τσαρπαλής είτε ομιλών, είτε γράφων δείχνει άνθρωπο που τα πιστεύει - κι αυτό είναι ένα ζήτημα που εκφεύγει της πολιτικής.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση του προέδρου του Δ.Σ. Ελληνικού-Αργυρούπολης:


  • Με την παρούσα ανακοίνωση θέλω να καταγγείλω την απαράδεκτη συμπεριφορά του δημοτικού συμβούλου Τσαρπαλή Ιωάννη, ο οποίος στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου στις 23/7/2014, με απαράδεκτη και προκλητική συμπεριφορά, προσπάθησε να δημιουργήσει ένταση στη συνεδρίαση παρεμποδίζοντας την ομαλή διεξαγωγή της.
  • Συγκεκριμένα, στα προ ημερήσιας διάταξης θέματα και αφού πήρε το λόγο χωρίς να τον διακόψει κανένας, αναφέρθηκε σε διάφορα ζητήματα σχετικά με τη λειτουργία των υπηρεσιών του δήμου, σε αιτήσεις που είχε κάνει παλιότερα ζητώντας ορισμένες πληροφορίες.
  • Όταν πήραν το λόγο οι αρμόδιοι Αντιδήμαρχοι και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αργυρούπολης για να απαντήσουν στα θέματα που έθεσαν δημότες και δημοτικοί σύμβουλοι, ο κ.Τσαρπαλής παρενέβαινε συνεχώς φωνασκώντας και διαμαρτυρόμενος, διακόπτοντας τους ομιλητές. Του έκανα συστάσεις, αλλά αυτός δυστυχώς συνέχισε να φωνάζει μη επιτρέποντας σε κανένα να ομιλεί, αναγκάζοντάς με ως πρόεδρο του ΔΣ να τον επιπλήξω και τον προειδοποίησα ότι αν δε συμμορφωθεί θα τον αποβάλλω από την αίθουσα για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε τη συνεδρίαση. Μαινόμενος και ως «ταύρος σε υαλοπωλείο» αποχώρησε από τη συνεδρίαση ακολουθούμενος από το δημοτικό σύμβουλο Ξηνταβελόνη Πέτρο.
  • Λυπάμαι για το δυσάρεστο περιστατικό και δεν μπορώ να καταλάβω πώς εννοούν ορισμένοι που κατέχουν δημόσια αξιώματα τη δημοκρατία.
Βασίλειος Μπούκας

Πρόεδρος Δ.Σ. Ελληνικού-Αργυρούπολης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου