Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

Το έργο της διοίκησης Κορτζίδη στο βουνό και οι "τζάμπα" μάγκες

Η διοίκηση Κορτζίδη στη θητεία της στο Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης έκανε ένα σημαντικό έργο και για την προστασία του Υμηττού. Είναι κι αυτός ένας από τους λόγους που οι δημότες τίμησαν τον ίδιο και την παράταξή του με ένα τόσο μεγάλο ποσοστό επιδοκιμασίας, παρότι έχασαν τη διοίκηση του Δήμου. 

 Ο κ.Κρητικός κάνει δημόσιες σχέσεις με τη δουλειά των άλλων παραθέτοντας 4 φωτογραφίες στο facebook (εδώ) εν μέσω λιμών και καταποντισμών για τις οποίες ευθύνεται η διοίκηση Κορτζίδη, αλλά ειδικά εδώ "λησμονεί" να αναφέρει τη δημοτική αρχή κι αφήνει να εννοηθεί ότι ήδη ανέλαβε ο ίδιος καθήκοντα αντιδημάρχου.

Ας αφήσει ο
κ.Κρητικός τις δημόσιες σχέσεις, γιατί θα πρέπει να προσπαθήσει πολύ για ξεπεράσει τη δουλειά της διοίκησης Κορτζίδη. Διότι μέχρι στιγμής κάνει τον "τζάμπα" μάγκα. Για να δούμε αργότερα. Έχει μπροστά του 5 χρόνια.

 
Υπενθυμίζουμε απλώς ότι στα 3,5 χρόνια -χάρις στην οργάνωση των εθελοντών την οποία συντόνιζε προσωπικά ο δημοτικός σύμβουλος Αντρέας Κοντογιώργος- αντιμετωπίστηκαν εν τη γεννέσει τους όλες οι απόπειρες πρόκλησης πυρκαγιάς στο βουνό. Γιατί κακά τα ψέματα το υπ΄ αριθμόν 1 ζήτημα που πρέπει να αντιμετωπίσει μια διοίκηση είναι να προστατέψει το βουνό. Χώρια τα υπόλοιπα που αναφέρονται στην ανακοίνωση του δήμου και αφορούν την προσβασιμότητα στο βουνό από τους πολίτες εκτός από την πυροπροστασία.

Ολόκληρο το δημοσίευμα από το site του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης για τις εργασίες στον Υμηττό εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου