Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

ο χαιρετισμός του Τάσου Ταστάνη στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Αργυρούπολη


Στο προεδρείο της μεγάλης εκδήλωσης του ΣΥΡΙΖΑ που πραγματοποιήθηκε χθες στο θέατρο "Μίκης Θεοδωράκης" στην Αργυρούπολη, συμμετείχε και ο υποψήφιος δήμαρχος Γλυφάδας και επικεφαλής της δημοτικής κίνησης "ΑΝΑΤΡΟΠΗ στη
ΓΛΥΦΑΔΑ" Τάσος Ταστάνης μαζί με την Ελένη Μπελιά υποψήφια δήμαρχο στον Άλιμο με τη Δημοτική παράταξη ΑΝΩ –ΚΑΤΩ στο ΚΑΛΑΜΑΚΙ.
 
Τόσο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, όσο και οι βουλευτές Νάντια Βαλαβάνη και Ρένα Δούρου, εξέφρασαν τη στήριξή τους στις υποψηφιότητες του Τάσου Ταστάνη για τη Γλυφάδα, της Ελένης Μπελιά για τον Άλιμο και του Χρήστου Κορτζίδη για το Ελληνικό–Αργυρούπολη.
 
Στο σύντομο χαιρετισμό του ο Τάσος Ταστάνης είπε τα παρακάτω:

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Αγαπητοί σύντροφοι και συντρόφισσες,
 
Σας ευχαριστούμε που είσαστε απόψε μαζί μας, σας ευχαριστούμε που με την παρουσία σας για ακόμη μια φορά μας δίνετε δύναμη και κουράγιο για να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε και να παλεύουμε για την υπεράσπιση της Δημόσιας γης και της Δημόσιας περιουσίας. Οι δυνάμεις της ριζοσπαστικής αριστεράς και ο ΣΥΡΙΖΑ στις γειτονιές μας χρόνια τώρα αγωνιζόμαστε για να σώσουμε τη Δημόσια γη, το χώρο του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού, το παράκτιο μέτωπο, αλλά και τον Υμηττό.

Η αποψινή μας εκδήλωση δεν είναι μια εκδήλωση που έχει τα χαρακτηριστικά προεκλογικής φιέστας. Είναι συνέχεια αγώνων και μαχών που δίνουμε για όλα αυτά τα μεγάλα ζητήματα εδώ και χρόνια, με αιχμή την υπεράσπιση του παραλιακού μετώπου και του Υμηττού. Να σας θυμίσω ότι την επόμενη μέρα των μεγάλων πυρκαγιών στον Υμηττό, στην Τερψιθέα τον Ιούνιο του 2009 που κάηκαν 7500 χιλ. στέμματα δάσος, ο σύντροφος πρόεδρος ο Αλέξης ο Τσίπρας, μαζί με άλλους βουλευτές του κόμματός μας, είχε έρθει και περπατήσαμε μαζί στις καμένες εκτάσεις και εκφράσαμε τη στήριξη και την συμπαράστασή μας στους κατοίκους της περιοχής της Άνω Γλυφάδας.

Η Δημοτική μας κίνηση «ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ-ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» αλλά και άλλες συλλογικότητες, φορείς και κάτοικοι της περιοχής, έχουν καταγγείλει επανειλημμένα στο λαό της Γλυφάδας την επίσπευση από την πλευρά της Κυβέρνησης του σκανδαλώδους ξεπουλήματος του χώρου του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού. 
 
Η παράταξή μας «ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ-ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» θα πρωτοστατήσει στον αναγκαίο αγώνα για την υπεράσπιση του χώρου του "ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ" αλλά και κάθε δημόσιου και δημοτικού χώρου από το ξεπούλημα. Ο λαός της περιοχής μας έχει δώσει μάχες εδώ και πολλά χρόνια σε όλους τους αγώνες για την υπεράσπιση της δημόσιας περιούσιας, των ελεύθερων χώρων, του βουνού και της παραλίας.

Εμείς δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας μαζί με τους κατοίκους των γύρω Δήμων αλλά και του λεκανοπεδίου της Αθήνας για την δημιουργία ενός πάρκου υψηλού πράσινου, ελεύθερο για χρήση από τους πολίτες, με διατήρηση και βελτίωση των χώρων και εγκαταστάσεων για άθληση, πολιτισμό, έρευνα-τεχνολογία, εκθέσεις, συνέδρια, κοινωφελείς υπηρεσίες.


Δείτε ακόμη :

ο Αλέξης Τσίπρας στο Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης - όλη η μεγάλη συγκέντρωση (βίντεο)

Ο χαιρετισμός του δημάρχου Χρήστου Κορτζίδη στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στο δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης.

ο χαιρετισμός της Ελένης Μπελιά στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Αργυρούπολη

Νάντια Βαλαβάνη: Αν δεν υπήρχαν οι αγώνες το Ελληνικό θα είχε πουληθεί

Ρένα Δούρου: Στο Ελληνικό ετοιμάζουν οικονομικό σκάνδαλο και περιβαλλοντικό έγκλημα (video)

Η εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης (φωτο)

Τι έγραψαν τα ΜΜΕ για την εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Αργυρούπολη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου