Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

ΤΑΣΟΣ ΚΟΡΙΛΛΗΣ : "προσωπική η επιλόγή του Μ.Γαζή"

Αδειάζει τον κ.Μιχάλη Γαζή η κίνηση "πολίτες σε δράση για το Ελληνικό και την Αργυρούπολη" με δήλωση του προέδρου της κ.Τάσου Κορίλλη.

Χαρακτηρίζοντας την επιλογή του κ.Γαζή ως "προσωπική επιλογή", δεν παραλείπει να τον χλευάσει ευχόμενος "καλή επιτυχία στη νέα κίνησή του" (σσ. ο κ.Γαζής ήταν υποψήφιος βουλευτής Β' Αθήνας με την Δημοκρατική Συμμαχία" της Ντόρας Μπακογιάννη που δεν ευτύχησε), ενώ αφήνει πολλά υπονοούμενα για φιλοδοξίες και συμφωνία χωρίς αυτοδιοικητικά κριτήρια.


Από την ίδια δήλωση προκύπτει και ο πανικός στη σαμαρική ηγεσία της ΝΔ ενόψει των εκλογών του Μαϊου που δεν θα δώσει "χρίσματα ή στηρίξεις" σε υποψηφίους δημάρχους. Τα πρώτα αποτελέσματα αυτής της επιλογής τα βλέπουμε ήδη σε όλη την Ελλάδα (όπως και στο Ελληνικό-Αργυρούπολη) όπου "σφάζονται αρνιά" χωρίς να μπορεί να επιβάλει ποινές το συγκυβερνών κόμμα του Αντώνη Σαμαρά.

Ακολουθεί ολόκληρη η δήλωση του κ.Τάσου Κορίλλη, μέλους της πολιτικής επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας και πρώην δημοτικού συμβούλου Ελληνικού :


Προκειμένου να αποφευχθούν οποιεσδήποτε παρανοήσεις,και επειτα απο διάφορους ιντερνετικούς διαλόγους που παρακολουθώ ως πρόεδρος της κίνησης "ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ " έχω να επισημάνω τα εξής :

1.Οι πολίτες σε δράση σέβονται την καθαρά προσωπική και όχι συλλογικη απόφαση του Μιχάλη Γαζη,μέλους τους και του εύχονται καλη επιτυχία στην νεα κινησή του, ξεκαθαρίζοντας και πάλι ότι αποτελεί προσωπική του επιλογή.


2.Οι πολίτες σε δράση θα συνεχίσουν μέσα απο δράσεις, εκδηλώσεις και παρεμβάσεις να αγωνίζονται για το καλό και την προοδο του Δήμου μας συμμετέχοντας ταυτόχρονα σε εκδηλώσεις δημοτικών παρατάξεων, που ταιριάζουν με την αντιληψή μας για τα δημοτικά δρώμενα.


3.Οσον αφορά τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές οι πολίτες σε δράση θα επιλέξουν δήμαρχο και δημοτικούς συμβούλους με καθαρά αυτοδιοικητικά κριτήρια, και όχι ως προιόν συμφωνιών, μελετώντας τα προγράμματα, τις προτάσεις τόσο της παράταξης που διοικεί όσο και της ενωμένης πόλης καθώς και της παράταξης η πόλη μπροστά (και όποιας άλλης παράταξης εμφανιστεί).


4.Η Πορεία των πολιτών σε δράση ως ανεξάρτητη δημοτική κίνηση δεν ανακόπτεται απο προσωπικές στρατηγικές και φιλοδοξίες ενώ απο εδώ και στο εξής θα αυξήσει τις παρεμβάσεις της στην πόλη με τελικό σκοπό να εκφραστούν οι νέοι άνθρωποι της παραγωγής, της επιστήμης και του καθημερινού μόχθου στις αυτοδιοικητικές του 2014.


5.Στο σημείο αυτό θα πρέπει ως μέλος της πολιτικής επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας να εξάρω την επιλογή της ως πολιτικός οργανισμός, όπως αυτή έχει εκφρασθεί από τον γενικό της γραμματέα για μη ύπαρξη στήριξης ή χρίσματος σε υποψήφιο δήμαρχο όχι μόνο στην περιοχή μας αλλά και σε όλη την Ελλάδα, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο έμπρακτα τον σεβασμό στον θεσμό της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου