Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Και ο Γ. Λυμπερόπουλος αποχώρησε από την παράταξη Κωνσταντάτου

Δηλώνοντας ότι δεν διαπραγματεύεται το ήθος και την αξιοπρέπειά του, αποχώρησε από την παράταξη του κ. Κωνσταντάτου και ο εκπαιδευτικός κ. Γιώργος Λυμπερόπουλος - μια σημαντική είδηση που τη βρήκαμε εδώ.
 
Αναμφίβολα πρόκειται για ένα ακόμη σοβαρό πλήγμα για τον κ. Κωνσταντάτο που έρχεται μόλις 16 μέρες μετά την αποχώρηση του Γιώργου Κοκκίνη, 8 μέρες μετά την φιέστα με τις "10 προτάσεις" με την οποία επεδίωξε να καλλιεργήσει κλίμα
ενθουσιασμού και μόλις 3 μέρες μετά την απειλητική φεϊσμπουκική επιστολή προς όσους του ασκούν σκληρή κριτική.



Η δεινή θέση του κ. Κωνσταντάτου επισφραγίστηκε και από την προσφορά της "formula" που έδωσε στη δημοσιότητα ο Χρήστος Κορτζίδης και έτσι έπεσε στο κενό η σπίλωση του Δημάρχου και των υπηρεσιών του Δήμου που επιχείρησε ο συνεργάτης του κ. Τσαρπαλής - απόπειρα που υιοθέτησε ο κ. Κωνσταντάτος με δελτίο τύπου της παράταξής του και μάλιστα με τίτλο "
Φωνάζει ο δήμαρχος Χρ. Κορτζίδης, να φοβηθεί ο νοικοκύρης! - Τα ψέματά πια τελείωσαν. Κάθε κατεργάρης στον πάγκο του".

Η αποχώρηση λοιπόν του κ. Γιώργου Λυμπερόπουλου (που δεν έγινε για πολιτικούς λόγους, αλλά) για ηθικούς λόγους πιθανόν σχετίζεται με αυτή τη χυδαία επίθεση, αλλά μπορεί να σχετίζεται και με ανίερες συμμαχίες με οικονομικά συμφέροντα και πολιτικά πρόσωπα, όπως αφήνει να εννοηθεί το δημοσίευμα που παραθέτουμε στη συνέχεια :

Αποκλειστικό - Δεν διαπραγματεύομαι.. ήθος και αξιοπρέπεια!!


«Έφυγα από την Παράταξη του κ. Κωνσταντάτου για να διατηρήσω το ήθος μου και την αξιοπρέπεια μου».

Με αυτήν τη δήλωση - βόμβα στο toaerodromio.gr, ο γνωστος εκπαιδευτικός του Δήμου μας κ. Γιώργος Λυμπερόπουλος ανακοίνωσε την απόφαση του, να αποχωρήσει από την «Ενωμένη Πόλη» του κ. Γιάννη Κωνσταντάτου.

Ο κ. Λυμπερόπουλος έχει διατελέσει επί μακρόν λυκειάρχης σε σχολεία του Δήμου μας, και είναι γνωστός για τις επιστημονικές γνώσεις του, για την επαγγελματική του ακεραιότητα και τις διοικητικές του ικανότητες.

Στις Δημοτικές εκλογές του 2010 ήταν υποψήφιος του κ. Κωνσταντάτου στο Δ.Δ. Ελληνικού.

Σημειωτέον ότι ήταν από τους τελευταίους που είχαν παραμείνει στην παράταξη αυτή από το Ελληνικό, μιας και για να θυμίσουμε, από το 2012 το 90% των στελεχών από το Ελληνικό είχαν αποχωρήσει από την «Ενωμένη Πόλη», εκφράζοντας το ίδιο σκεπτικό με του κ. Λυμπερόπουλου.

Αυτές τις ημέρες αποχωρούν συνέχεια στελέχη από την παράταξη του κ. Κωνσταντάτου, και μάλιστα στελέχη από τις νεώτερες γενιές. Στελέχη που τον είχαν πιστέψει και στηρίξει στον Αγώνα των προηγούμενων εκλογών, καταγγέλλοντας και αυτοί με τη σειρά τους ιδεολογική και αξιακή κατάπτωση, συνεργασία και συμβιβασμό με πρόσωπα, καταστάσεις και συμφέροντα, με τα οποία ο κ. Κωνσταντάτος υποτίθεται πως είχε συγκρουστεί στις προηγούμενες Δημοτικές Εκλογές.

Είναι ξεκάθαρο πλέον πως όσο και αν προσπαθούν να το καλύψουν με φιέστες και πομπώδεις δηλώσεις, ότι η Παράταξη του κ. Κωνσταντάτου περνάει δύσκολες στιγμές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου